Skip to main content

All pledges

Displaying 211 - 240 of 395

Choose language: AlbanianEnglishMacedonian

Соња Живковиќ Ѓоргиевска

Teacher

Message

Климатските промени се најсериозните проблеми со кои се соочува нашата планета. Затоа е потребна итна акција. Она што го пропуштивме ние, не треба да биде пречка за децата, младите да дадат свој придонес за еколошки напредок. Да им помогнеме!

Виолета Стоилевска

Основно училиште

Ivana Petreska

Teacher

Esnur Sulemanovska

Student

Габриела Петроска

Средно училиште

ВАЛЕНТИНА ИВАНОВСКА

Наставник

Жаклина Стрика

Наставник

Даниела Ѓорѓиовска

Наставник

Biljana Antova

Teacher

Bekim Mamuti

Teacher

Alma Tusha

Teacher

Лилјана Војнеска

Наставник

Daniela Sarafimova

Наставник

Наташа Колевска

Наставник

Стефче Василевски

Наставник

Владимир Сарџоски

Наставник

Валентина Костоска

Наставник

Drita Lutfiu

Teacher

Бојана Наумова Радосавлевиќ

Наставник

Dejan Milchevski

Teacher

Ана Костовска

Средно училиште

Daniela Shapkaroska

Teacher

Aleksandra Janev

Наставник

Сања Јездиќ

Наставник

Aleksandra

Teacher

Hristina Karakacevska

Студент

Blagica Janeva

Средно училиште

Надица Нане

Наставник

Јасмина Јездиќ

Наставник

Toni Gjorgievski

Teacher

Send this to a friend