Skip to main content

All pledges

Displaying 271 - 300 of 395

Choose language: AlbanianEnglishMacedonian

ООУ,,Кочо Рацин'' Петровец

Основно училиште

Виолета Јаневска

Друго

Директор

Снежана Спиркоска

Наставник

Ajshe Zenku

Primary school

Наташа Велкоска Амбарџиева

Наставник

Влатко Котески

Teacher

Message

„Го поддржувам образованието за климатски промени и заштита на животната средина се со цел за подобрување и поголемо едуцирање на младите за заштита на животната средина а со тоа и за едуцирање кои фактори најмногу влијаат на климатските промени“

Вероника Михајловска

Наставник

Tanja Spirkoska

Teacher

Makedonka Nastevski

Teacher

Јасмина Нанковска

Средно училиште

Stojan Timov

Наставник

ООУ Живко Чинго Велгошти - Охрид

Основно училиште

Харис Беќири

Средно училиште

Илче Соклевски

Основно училиште

Keti Stevanandzija

Teacher

Meri Todorova Mladenovska

Наставник

Христина Младеновска

Наставник

Зорица Трајковска

Основно училиште

Vesna Catleska

Teacher

Елена Апостолова

Наставник

Дамјан Темелкоски

Друго

Ученик во осново училиште

Елена Темелкоска

Друго

Психолог во основно училиште

Verica Maneva

Наставник

Aлександра Радовановиќ

Наставник

Ангелка Баракоска

Наставник

Nikola Boshkov

Наставник

Моника Петреска

Средно училиште

Јана Стефановска

Средно училиште

Roza Jovanovska

Наставник

Горица Смилкова

Student

Message

„Со промена на нашите навики, со работа на себе, ќе придонесеме за позитивни промени во животната средина.“

Send this to a friend