Skip to main content
Tag

усвојува

На Младинскиот самит за климатски промени се усвои Младинска декларација за климатски промени

By News

СКОПЈЕ, 21 октомври 2021 – На Младинскиот самит за климатски промени што се одржа вчера во Скопје под водство на младите се усвои Младинска декларација за…

Прочитај повеќе