Skip to main content
Tag

Промени

На Младинскиот самит за климатски промени се усвои Младинска декларација за климатски промени

By News

СКОПЈЕ, 21 октомври 2021 – На Младинскиот самит за климатски промени што се одржа вчера во Скопје под водство на младите се усвои Младинска декларација за…

Прочитај повеќе

Младински самит за климатски промени во Скопје – на патот до Милано, Глазгов и понатаму..

By News

AПЛИЦИРАЈ ТУКА ако си млад човек или младинска организација AПЛИЦИРАЈ ТУКА ако имаш еко-иновација (НВО, фирма, училиште факултет) Младинскиот самит за климатски промени во Скопје…

Прочитај повеќе