Skip to main content
Tag

поддршка

УНИЦЕФ со поддршка за ЕКО програмата на CINEDAYS за подигање на свеста за влијанието на климатските промени врз децата

By News

Скопје, 16 јули 2021: За првпат во дваесетгодишната традиција на филмскиот фестивал CINEDAYS УНИЦЕФ и партнерите заедно со Младинскиот културен центар подготвија ЕКО програма со…

Прочитај повеќе
Image credit: UNICEF.ORG

ФИТР и УНИЦЕФ го обновуваат партнерството за поддршка на младите при работа на иновативни еко-решенија

By News
Скопје, 20 Maj 2021 година: Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) и Фондот за деца на Обединетите нации (УНИЦЕФ) потпишаа нов тригодишен Меморандум за...
Прочитај повеќе