Skip to main content
Tag

Италија

Младински самит за климатски промени во Скопје – на патот до Милано, Глазгов и понатаму..

By News

AПЛИЦИРАЈ ТУКА ако си млад човек или младинска организација AПЛИЦИРАЈ ТУКА ако имаш еко-иновација (НВО, фирма, училиште факултет) Младинскиот самит за климатски промени во Скопје…

Прочитај повеќе