Skip to main content
Tag

ЕУ

Имплементацијата – најсериозна забелешка за секторот животна средина и клима во извештајот на ЕУ

By News

Најновиот извештај на ЕУ за земјата сериозно забележува за недостигот на имплементација на новата и постоечка регулатива во поглавјето 27 – животна средина и клима….

Прочитај повеќе